Zie jij een samenwerking met een professioneel subsidieadvies bureau voor je waarbij je je eigen vrijheid behoudt? Experts in het vak zijn bij ons altijd van harte welkom! Voel jij je aangetrokken, lees dan hieronder de benefits van deze samenwerking.

Een stabiele klantportefeuille

Het kan voorkomen dat je als zelfstandig subsidieadviseur periodes hebt waarbij je opdrachten te kort komt. Bij M&K staat de deur open om jou van meer opdrachten te voorzien om zo je klantportefeuille te stabiliseren. Hiermee verkrijg je:

  • Kant en klare opdrachten die bij jou passen (geen sales/acquisitie)
  • Extra klanten die onder jouw naam blijven staan
  • Betere continuïteit van je bedrijf

 

Werk sneller en eenvoudiger

Als ondernemer in subsidies weet je hoe lastig het is om alle subsidiedeadlines in de gaten te houden, je klanten te informeren over wijzigingen en wil je wellicht ook samenwerken met andere subsidieadviseurs. Wij hebben een CRM ontwikkeld waarin dit allemaal mogelijk is!

 

Werk samen met andere subsidieadviseurs

Als subsidieadviseur loop je soms opdrachten mis doordat je zelf niet de capaciteit hebt deze
af te handelen. Opdrachten kunnen te groot zijn of vereisen een andere expertise. Zo loopt je klant ook subsidies mis. Om dit te voorkomen biedt M&K het volgende:
  • Wissel opdrachten uit met zelfstandige en interne subsidieadviseurs
  • Werk samen aan grotere opdrachten
  • Spreek met elkaar eventuele vergoedingen af
  • Maak gebruik van onze faciliteiten (kantoor, computers, printers, vergaderzalen etc.)

Academy

Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs in de subsidiewereld organiseert M&K geregeld trainingen. Hier spijkeren zelfstandige en interne subsidieadviseurs elkaar bij met de knijpjes van het vak. Ook worden de meest recente updates over subsidieregelingen  gedeeld. Naast trainingen organiseren we ook leuke events waarbij; online en offline trainingen (kennis en ervaring), netwerkevents en de mogelijkheid om zelf  trainingen/lezingen te geven voor een vergoeding.

                                                                  Succes stories

Klinkt het te mooi om waar te zijn of heb je misschien een aantal vragen? Lees dan hier de succes stories van 2 succesvolle  subsidiespecialisten die als zelfstandige ondernemers binnen Maas & Kleiberg actief zijn.

 

 

Voor meer informatie kun je je gegevens achterlaten of neem direct contact op met onze project manager Stijn!