Welkom bij de M&K Academy: de online & offline leeromgeving van M&K – The Subsidy Community!

De M&K Academy is opgericht met als doel het stimuleren en ondersteunen van de professionele ontwikkeling van subsidiespecialisten. Een subsidiespecialist is vaak van vele markten thuis, maar om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen in het subsidielandschap, om voortdurend uitdaging te blijven vinden in het werk en om het werkplezier blijvend hoog te houden is investeren in professionele ontwikkeling van groot belang.

Binnen de M&K Academy kunnen subsidiespecialisten allerlei modules volgen. De modules horen allemaal thuis in het gevarieerde modulepakket dat bestaat uit 10 verschillende modules. Werk jij met subsidies en ben je geïnteresseerd in het volgen van een van deze modules? Schrijf je dan in op de module-pagina die je hieronder vindt.  

De inhoud van de modules is zowel gericht op online als op offline leren. De mogelijkheden voor het volgen van training & workshops en e-learnings in ons LMS vormen de basis van iedere module. De leervormen verschillen per module en binnen iedere module wordt samengewerkt met diverse professionals, coaches en trainers. Eén van de bureaus waar nauw mee wordt samengewerkt is Deen: een ervaren bureau dat verschillende diensten aanbiedt op het gebied van HR, personeelsontwikkeling en -advies. Ook worden in de Academy modules en workshops aangeboden die intern worden ontwikkeld.

 

 

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van de deelnemers van zowel de trainingen als de workshops