fbpx

Bent u veel tijd kwijt aan het administreren van uw subsidieprojecten?

Met de Klant Community van M&K kunt u eenvoudig uw uren en technische stukken administreren. Op deze manier heeft u altijd inzicht in de status van uw innovatietrajecten, bespaart u tijd met de administratie en bent u op elk moment klaar voor een controle. Meer weten over het gebruik van deze app? Plan direct een belafspraak in.

Waarom deze Klant Community?

Eenvoudig de status van subsidietrajecten inzien

Met de Klant Community kunt u de status van uw innovatietrajecten inzien.  Via een dashboard op uw desktop is er inzage in uw innovatietrajecten. Er kan per medewerker per project worden geanalyseerd hoeveel uren hieraan zijn gewerkt en voor zijn geadministreerd. Op deze wijze bent u altijd up-to-date van uw lopende innovatietrajecten.

 

Tijdbesparing op uw administratie en ontzorgen van uw administratieve last

Onze ervaring leert dat de administratie die u richting de subsidieverstrekker vast moet leggen wat redelijk wat tijd in beslag neemt. Met deze app kunt u veel tijd besparen! Door de timer te starten bij aanvang van uw werkzaamheden, heeft u achteraf geen extra kosten en moeite die u hoeft te doen.

Vlekkeloos door subsidiecontroles

De subsidieverstrekker verplicht u een administratie bij te houden. Een goede administratie geeft per project eenvoudig en duidelijk inzicht in de aard, inhoud, voortgang en omvang van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook moet worden bijgehouden op welke dagen, hoeveel uur per dag en aan welk project een medewerker werkzaamheden heeft verricht. Dit is precies wat u eenvoudig bij kunthouden, op deze wijze bent u altijd klaar voor een subsidiecontrole en voorkomt u teleurstellingen* in het controleproces.

*Bij constatering van fouten in de administratie ontvangt u een correctie op de S&O-afdrachtvermindering. Naast een correctie kan de RVO ook een boete opleggen. De belastingdienst controleert uw aangiftes en toetst of het bedrag van de S&O-verklaring juist wordt verrekend.

                                                                                    Desktopomgeving

Bent u manager en wilt u inzicht in de hoeveelheid uren die er per medewerker zijn geschreven voor een bepaald project? Via de desktopomgeving kunt u verschillende analyses maken. Ook kunt u de geadministreerde uren hier wijzigen, aanvullen of verwijderen.

Naast het voordeel voor u als klant, heeft de adviseur ook altijd toegang tot uw urenregistraties/urenadministratie en kan de adviseur meekijken met uw lopende projecten via de desktopomgeving.