Wat wij doen

onderzoek, advies en innovatiesupport

Onze diensten

Subsidieonderzoek

Via een bedrijfsanalyse toetsen wij uw projecten bij de verschillende subsidieverstrekkers. Het resultaat van een subsidieonderzoek is een rapport waarin wij u adviseren over de subsidiemogelijkheden.

Subsidiemanagement

Het subsidiemanagement is het volledig ontzorgen van uw organisatie op het terrein van subsidies. Wij verzorgen zowel de aanvraag als communicatie met de subsidieverstrekker.

Innovatiesupport

Onze technische en bedrijfskundige specialisten ondersteunen u bij het ontwikkelen van uw innovaties en doorlopen van de Technology Readyness Levels. Door samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners kunnen wij u hierin optimaal ondersteunen.

Uitgelichte case

Wie wij zijn

M&K Subsidieadvies is gespecialiseerd in subsidiewerving op vier thema’s: Techniek & Innovatie, Energie & Duurzaamheid, Internationaal ondernemen en Personeel.

Het schrijven van businessplannen en subsidieaanvragen vinden we niet alleen leuk, we zijn er ook goed in! Samen met u realiseren we businessplannen die als basis dienen voor het halen van maximaal rendement uit subsidies.

Meer over ons

Onze klanten