fbpx

Top Financieringsrondes in 2018 Europa

De financiële wereld staat nooit stil. Startups en groeibedrijven krijgen wereldwijd voortdurend subsidies, IPOs vinden elke dag plaats en fusies en overnames worden steeds sneller gesloten. Hoe zag het financiële Europa eruit in 2018? Lees verder om erachter te komen welke startups en scale-ups door financieringen hun bedrijf naar een hoger niveau hebben weten te brengen. Meld je daarna gelijk aan op ons platform om direct een subsidie ​​voor jouw droomproject te krijgen!

Dit bedrijf is ontpopt tot een grote speler. Het Duitse Auto1, opgericht in 2012, verbindt kopers en verkopers van auto’s via een online platform. In januari 2018, heeft SoftBank’s Vision Funds een groot financieringsbedrag aangeboden die de waarde van Auto1 heeft laten stijgen naar meer dan €2 miljard. Een van de belangrijkste redenen waarom zij zo succesvol zijn geworden is omdat ze in meer dan 30 landen opereren. Hiernaast worden er elke dag ongeveer 3000 gebruikte auto’s toegevoegd op het platform. Wat een succesverhaal!

Opgericht in 2014, is About You een wat jonger bedrijf. Zoals sommige lezers weten is About You een fashion e-commerce bedrijf. About You biedt een online retail platform aan met maandelijks meer dan 10 miljoen actieve gebruikers. De financiering van het platform is verstrekt door de webwinkel Bestsellers. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om een netwerk te hebben binnen een branche.

Nog een ander Duits succesverhaal: dit bedrijf heeft een mega bedrag van € 240 miljoen verdiend. Hoe doen die Duitsers dat toch? BioNTech is een biofarmaceutisch bedrijf die zijn onderzoek richt op het vinden van manieren om kanker te behandelen. Afgelopen januari hebben ze de Series A verhoogd, waarbij Redmile Group hoofdinvesteerder is. Redmile is een VC-bedrijf dat zich richt op de gezondheidszorgsector. Dus begin met zoeken naar subsidies in uw eigen branche!

Gesticht in 2015, VK’s Revolut is een online bankieren genie/expert. Ze hebben al meer dan 2 miljoen klanten die hun geld wereldwijd kunnen gebruiken en beheren. Onlangs hebben ze een Europese bankvergunning ontvangen, waarmee ze hun activiteiten in heel Europa kunnen uitbreiden. De pakkende naam en mooie website onderscheidt hen van de rest!

Dit unieke Britse bedrijf, opgericht in 2016, is een halfgeleider bedrijf dat IPU-accelerator en IPU-appliance ontwikkelt voor AI toepassingen. De meest recente Series D-ronde werd hen toegewezen door grote investeerders zoals Microsoft, BMW-i ventures, Sequoia Capital en Robert Bosch Venture Capital. Het feit dat ze dingen ontwikkelen om het tempo van innovatie voor andere te versnellen, is een origineel idee dat erkenning verdiend.

Dit Britse FinTech-bedrijf is opgericht in 2014. Ze zijn gespecialiseerd in hypotheken, zakelijke leningen en sparen. Wat hen onderscheidt, is dat ze zich richten op het tevredenstellen van de klant, door bijvoorbeeld een klantenservices aan te bieden die 24/7 bereikbaar is. Klanten zijn zo  tevreden, dat volgens de website, ze meerdere prijzen hebben mogen ontvangen. Het is het waard om een kijkje te nemen en geïnspireerd te raken! Met onze subsidies krijg je een enorme boost om hetzelfde potentieel te bereiken als Atom Bank.

Taxify is een Estlands bedrijf dat opgericht is in 2013. Het is een van de grootste Europese taxi-platformen, die meer dan 10 miljoen passagiers en 500.000 chauffeurs in meer dan 25 landen met elkaar verbindt. Het is hetzelfde concept als Uber, maar dan Europees. De meeste recente financieringsronde die zij hebben gekregen is toegekend door onder meer Daimler (een Duits autobedrijf). Het feit dat ze met zo’n simpel maar cruciaal idee het bedrijf hebben opgericht, heeft ervoor gezorgd dat ze de financiering kregen. Wees zoals zij en begin!

Als je mee wilt doen aan de steeds groter wordende successen van de Europese financieringsronde, dan moet je ergens beginnen. Aarzel niet verder – bezoek ons platform waar u uw project kan pitchen en een subsidie naar keuze kunt aanvragen. Vergeet niet dat subsidies gratis zijn, dus het aanvragen van een subsidie is veel gemakkelijker dan het zoeken van investeerders of het beginnen van een Crowdfunding-ronde.

We kijken uit naar het lezen van uw succesverhalen op het internationale nieuws!

Neem contact op en vraag uw gratis financieringsronde aan!

Vragen/opmerkingen? Neem contact met ons op: