fbpx

Terugkijken op het 10-jarige jubileum van MK Subsidy

De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. Op 13 september hebben we het 10-jarige bestaan van MK Subsidy gevierd. Dit was een belangrijke dag voor ons, vooral omdat de oprichters tijdens de viering van het 10-jarige jubileum met zowel een lach als een traan hebben teruggekeken. Het was een emotioneel moment, want hoeveel startups overleven een bestaan van 10 jaar nou eigenlijk? Dat zijn er niet veel: MK Subsidy is daarmee écht uitzonderlijk!

17.00: de aanvang van ons 10-jarig jubileumfeest

De deuren van de evenementenboot SS Rotterdam openden. Ik werd bij binnenkomst begroet door een vriendelijke serveerster die al glimlachend aan me vroeg of ik een wijntje of iets anders wilde drinken. Natuurlijk bestelde ik een glas wijn, omdat dit de feestvreugde onderstreept. Ik kwam net op tijd om de twee oprichters Bastiaan en Willem te zien arriveren in een speedboot. Het nummer “Forever Young” kwam plotseling in me op. Wat een spectaculaire en originele opening!

18.00 uur

Bastiaan en Willem verzamelden iedereen om zich heen en gaven een openingstoespraak. Daaropvolgend werd een leuke presentatievideo over de twee afgespeeld: met een terugblik op de afgelopen 10 jaar én aan het einde hartverwarmend nieuws! Benieuwd wat dat is? Dat kun je beter zelf ondervinden door deel uit te maken van ons bedrijf!

18.30 uur. Tijd voor het diner

En wat voor diner! Er was meer dan voldoende keuze, van Chinees tot Indiaas eten. Overigens was het niet alleen het eten dat deze avond geweldig maakte. We genoten van de maaltijd op het dek van het schip, terwijl we al pratend met onze collega’s keken naar de zonsondergang. Niets is immers te vergelijken met het fijne gevoel dat lekker eten teweeg brengt. Als er iets is waar MK goed in is, is dat het uitzoeken van een spectaculaire locatie voor een evenement, het plannen daarvan én het uitnodigen van inspirerende gasten zodat de herinnering voor altijd in ons geheugen gegrift staat.

19.45 uur

De ene helft van het bedrijf verliet de SS Rotterdam om tijdens een andere boottocht getuige te zijn van een presentatie bij Spark Design & Innovatie. Echt een aanrader!
De andere helft van het bedrijf bleef op de SS Rotterdam en genoot daar van lekkere desserts en koffie. Het was inspirerend om naar een aantal freelance subsidie consulenten te mogen luisteren waarvan we, typerend voor freelancers, eigenlijk geen idee hebben hoe druk ze zijn en hoe ze omgaan met stress en spanningen. Heb jij ook behoefte aan ontspanning? In dit artikel leert je hoe jij je kunt ontspannen binnen jouw drukke leven als ondernemer.

21.00 uur

De inspirerende tour bij Spark kwam tot een einde, waarna de boot weer vol stroomde met de andere helft van het bedrijf. De aanwezigen dronken een drankje en praatten ongedwongen met elkaar. Ik sprak met een consultant over duurzame subsidies en de vreselijke branden in het Amazonegebied. Al met al een hele goede avond!

22.00 uur. Uit met de pret?!

Het feest kwam ten einde om 22.00 uur, waarop sommigen direct naar huis gingen. Vooral gezinnen met kinderen. Sommigen (vooral de harde kern van MK) hadden daar nog geen zin in en zetten het feest voort in een andere ruimte. Wat daarna volgde blijft geheim. Om zo’n evenement de volgende keer niet te missen, nodigen wij je uit om zelf deel uit te maken van ons team! Kort samengevat? Het was een geweldige avond, zeker voor herhaling vatbaar :-).

De volgende 10 jaar staan in het teken van het behalen van meer successen, meer werknemers en nog meer plezier. MK Subsidy wordt groter, beter en slimmer. Dat betekent overigens niet dat we nu nog niet trots zijn op wat tot nu toe hebben bereikt, want dat zijn we zeker. Trots op wat het bedrijf de afgelopen jaren heeft bereikt én zeker van het feit dat we de komende jaren uitstekende en professionele diensten zullen blijven aanbieden. Volg ons en maak onderdeel uit van ons volgende evenement! Bekijk hier de aftermovie van het 10-jarige jubileum! 

Heb je vragen of opmerkingen voor Markéta, de auteur van dit artikel? Neem dan hier contact met mij op en/of stuur mij een berichtje op LinkedIn!

Contact ons voor meer informatie: