fbpx

Subsidies

SIDN Fonds

Het fonds SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland – Internet Stichting Domeinregistratie Nederland) zet zich in voor oplossingen voor de veiligheid, stabiliteit en vertrouwen van het internet.

Deel uw projectidee met ons op MK – Het Subsidie ​​Community-platform en ontvang gratis subsidie-advies.

Maak gratis een account aan op het platform en vul het Pitch-deckformulier in met uw bedrijfsidee. Kort daarna krijgt u feedback van onze subsidieadviseurs.

Omschrijving

SIDN is een onafhankelijk fonds dat innovatieve internetprojecten ondersteunt die nieuwe inzichten bieden voor internet op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en creativiteit.

Wie kan aanvragen?

  • Pioniers – innovatieve ideeën met lef  Project in de idee -fase. Gericht op het ontwikkelen van een veelbelovend idee in een demo-, pilot- of experimenteel ontwerp. Een goed idee dat door een sterk team tot een volgende fase kan worden gebracht.
  • Potentieel – zichtbaar sociaal potentieel en duurzame impact
    Project met aantoonbaar potentieel, ondersteund door een proof of concept. Verdere ontwikkeling en opschaling van een veelbelovend werkconcept of de vertaling van resultaten uit (wetenschappelijk) onderzoek naar een bruikbare applicatie, met het potentieel voor een duurzame verdere ontwikkeling van het project.

Subsidie

  • Pioniers: een maximum van  € 10.000  per project.
  • Potentieel: maximaal of  € 75.000  per project.

Meer weten over deze subsidieregeling?Gerelateerde cases