fbpx

SDE+ subsidie inschrijvingsdeadline

Als je in Nederland als ondernemer actief bent in hernieuwbare energie, is het waarschijnlijk interessant om je voor de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+) in te schrijven. Dit is het laatste jaar dat jij de SDE+ subsidie in deze vorm kan aanvragen. Dus als je een bedrijf of een (non-profit) instelling hebt, die innovatief in hernieuwbare energie is, neem snel contact met ons op. Je zou niet alleen jouw eigen bedrijf helpen; het (Nederlandse) klimaat zou je ook bedanken voor deze duurzame gedachte!

Wie kan deze subsidy aanvragen?

Jouw bedrijf is verkiesbaar voor de SDE+ subsidie als je actief in de innovatieve hernieuwbare energie sector bent. De volgende manieren om hernieuwbare energie te produceren komen in aanmerking voor de SDE+ subsidie:

  • Biomassa
  • Water
  • Zon
  • Geothermie
  • Wind
  • Wind op zee.

Aarzel niet lang: vraag deze subsidie nu aan!

Het is sterk aan te raden om de subsidie aan te vragen wanneer jouw bedrijf zich in een vroege fase van productontwikkeling bevindt. Een andere reden om deze subsidie aan te vragen is vanwege het feit dat er grote productiekosten geassocieerd zijn met werken in deze sector. Denk bijvoorbeeld aan het produceren en de distributie van het product zelf. Dankzij de expertise van onze consultants wordt de kans op deze subsidie vergroot.

We raden je aan om niet te lang te wachten met de aanvraag van de SDE+ subsidie, omdat de SDE regeling in 2020 misschien niet zo interessant en relevant zal zijn als deze. Bovendien is het belangrijk om te weten dat hoe sneller je de subsidie aanvraagt, hoe groter de kans is dat je de subsidie eerder kan krijgen!

Vergroot nu jouw kans op deze subsidie door je project te pitchen op ons platform! Wij begeleiden je gedurende het aanvraag-proces van de subsidie.

Aarzel niet meer, want de inschrijving voor de SDE+ subsidieregeling is open vanaf 12 maart t/m 4 april 2019, dus je hebt niet lang meer!  Klik hier om de subsidie direct aan te vragen!

Vragen/opmerkingen? Neem contact met ons op: