fbpx

Samen staan we sterker: wij zijn nu een trotse partner van Holland FinTech

Na een paar maanden over een weer gaan, de vele gesprekken en e-mails, kunnen we met trots aankondigen dat we een samenwerking hebben gesloten met Holland FinTech!

Over Holland FinTech 

Het Amsterdamse Holland FinTech is een hub voor financiële technologie van start-ups en scale-ups. Ze zorgen voor een inclusief ecosysteem om kennis te delen en het zakendoen te vergemakkelijken. Voordelen van de samenwerking is onder meer dat talenten sneller worden ontdekt, een groot publiek via hun netwerk kunnen bereiken, contact met de hun community en het contact met de FinTech-leiders van nu. Daarnaast matchen ze start-ups met bedrijven, waardoor kleine bedrijven kunnen opschalen en traditionele ondernemingen een boost van nieuwe innovaties krijgen. Momenteel zijn er meer dan 500 bedrijven deel van de Holland FinTech community, dit zijn maar liefst meer dan 22.000 mensen. Sinds hun oprichting in 2014 hebben ze al heel wat mijlpalen bereikt, maar ze zijn nog lang niet klaar! 

Holland FinTech is een interessante partner om mee samen te werken doordat ze toegang hebben tot lokale netwerk organisaties in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Israël, en Nederland. Dit betekent dat zodra we onze MK community verder uitbreiden naar andere landen, we via Holland FinTech de eerste contacten leggen en relaties kunnen beginnen. Ze hebben ons zoveel te bieden, waardoor er vast voordelen van de samenwerking zijn waar we nog niet aan gedacht hebben!

Wat kunnen wij samen bereiken?

Als een waardevolle partner biedt Holland FinTech een groot netwerk van partijen in de financiële en technologische industrie waarmee we contact kunnen maken. Hierdoor kunnen waardevolle relaties ontstaan met nieuwe klanten, partners of zelf consultants! Wij kijken ook erg uit naar alle evenementen die we samen gaan organiseren. Wij willen onze onze rijke kennis van subsidies met onze nieuwe partner collega’s delen. Niet te vergeten, we kijken ernaar uit om MK te laten groeien door ons te laten inspireren door de succesverhalen die binnen het netwerk worden gedeeld, door ons bedrijf te pitchen en door te netwerken met de leiders van nu. Laten we dit beginnen!

Maar wij hebben Holland FinTech natuurlijk ook wat te bieden! In de partnership zullen we in contact komen met de community van Holland FinTech en kunnen wij onze service aanbieden aan de toekomstige klanten die financiering nodig hebben. Op deze manier wordt het een win-win situatie – MK helpt met het subsidieproces voor de partijen in nood en Holland FinTech, onze partner, komt dichterbij hun doel om een inclusief ecosysteem voor Finance te worden. Als wij gelukkig zijn, dan is onze partner dat ook. Dit is de manier hoe wij zaken doen bij MK subsidy. Hebben wij uw aandacht getrokken en wilt u nu onze toekomstige partner worden? Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met u. 

Future goals 

Als we ons voorstellen waar onze samenwerking met Holland FinTech over vijf of tien jaar zal leiden, kunnen we niet anders dan glimlachen. Over vijf jaar willen we het leidende platform worden dat subsidies in Nederland biedt, zegt Willem Maas, de CCO van MK subsidy. Samen met Holland FinTech willen we ondernemers meer bewust maken van de verschillende beschikbare subsidies en we hopen een toenemend aantal start-ups en scale-ups te helpen met het verkrijgen van hun welverdiende financiering. Daarnaast kijkt Maas uit naar de samenwerking met Holland FinTech om de Nederlandse overheid te adviseren welke subsidies effectief zijn en welke moeten worden benadrukt. Kortom: er staat veelbelovende toekomst voor ons klaar! 

Tot slot zijn we erg enthousiast om een partner van Holland FinTech te zijn. Wij geloven dat we samen onze bedrijven naar het volgende niveau kunnen laten groeien. Omdat onze samenwerking een win-win situatie is, waarbij Holland FinTech ons een groot netwerk van potentiële klanten biedt, waarover zij erkenning voor krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking een groot succes wordt! Hebben wij u overtuigt om bij ons aan te sluiten als toekomstige partner? Neem nu contact met ons op en laten we elkaar aanvullen en inspireren!

Contact ons voor meer informatie: