OVER ONS

Subsidieadviesbureau

Maas & Kleiberg werkt voor organisaties die innoveren, groeien en impact creëren. Wij zijn gespecialiseerd in innovatiesupport, financiering en subsidiemanagement.

Over ons

Maas & Kleiberg is gespecialiseerd in subsidies voor technologiebedrijven op de thema’s Innovatie, Duurzaamheid, Internationaal ondernemen en Personeelssubsidies.

Ons team bestaat uit technische en bedrijfskundige consultants. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen en inzicht in de beleidsplannen van de subsidieverstrekkers.

Onze aanpak

1. Bedrijfsanalyse
Een bedrijfsanalyse bestaat uit interviews met sleutelpersonen en het analyseren van uw bedrijfsplan, R&D roadmap en investeringsplannen. Op basis van deze analyse bieden wij u inzichten in de financieringsmogelijkheden. De analyse bestaat uit zowel deskresearch als het toetsen van uw projecten bij de financiers.
2. Rapport financieringsmogelijkheden
Het rapport geeft inzicht in de mogelijkheden waarbij u een gedegen advies ontvangt en inzicht heeft in de complexiteit en administratieve voorwaarden. Op basis van dit document zullen wij samen met u de afweging maken welke subsidies en financieringsmogelijkheden er aangevraagd kunnen worden.
3. Aanvragen
Om maximaal rendement uit subsidies te halen is het noodzakelijk om uw plannen op de juiste manier te presenteren. Op basis van de beschikbare informatie gaan wij aan de slag met het opstellen van de financieringsaanvragen. Ook stellen wij ons netwerk van specialisten ter beschikking voor aanvullende diensten zoals octrooien, crowdfunding en kredietverstrekkers.
4. Subsidiemanagement
De opgestelde plannen dienen als basis voor de financieringsaanvragen. Wij zullen dit volledige traject voor u managen en zowel het opstellen van de aanvragen als de communicatie met de verschillende subsidieverstrekkers en financiers uit handen nemen. Daarnaast zullen wij u pro-actief begeleiden bij het inrichten van de administratieve organisatie. Maas & Kleiberg heeft hiervoor diverse tools beschikbaar zoals een klantenportaal en mobiele applicatie.

Historie

Onze organisatie is opgericht door Willem Maas en Bastiaan Kleiberg in 2009. Zij hebben beiden subsidieadvieservaring, gecombineerd met een technische en bedrijfskundige achtergrond. Maas & Kleiberg is gestart in Rotterdam en heeft inmiddels vier locaties in Nederland: Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam. Zowel landelijke dekking als regionale verbondenheid is een kracht die we hiermee goed kunnen benutten.

Partners

Maas & Kleiberg is uw partner op het gebied van innovatie en financiering. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten met diverse partners om u goed van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan Investeringsfondsen, Kredietverstrekkers, Crowdfunding, Octrooigemachtigden en Innovatiespecialisten. Wij doen er alles aan om uw organisatie te laten groeien en de financiering voor u te regelen!

Foto’s

Voor een sfeerimpressie van Maas & Kleiberg kan u hier foto’s van onze evenementen en mijlpalen bekijken.

Ons team

Bastiaan Kleiberg - CEO - Maas en Kleiberg

Bastiaan Kleiberg

CEO / Senior Consultant
Willem Maas - CCO - Maas en Kleiberg

Willem Maas

CCO / Senior Consultant
Marcel van den Hudding - CFO - Maas en Kleiberg

Marcel van den Hudding

CFO / Senior Consultant
Patrick van Gelderen - Senior Consultant - Maas en Kleiberg

Patrick van Gelderen

Senior Consultant

Niels van Altena

Senior Consultant
Jan Willem van Asperen - Consultant - Maas en Kleiberg

Jan-Willem van Asperen

Consultant

Jasper van Oers

Fiscalist (Innovatiebox)
Ken Heijkoop - Consultant - Maas en Kleiberg

Ken Heijkoop

Consultant

Rik van der Laan

Consultant

Laurens Steenhoven

Consultant

Twan Bierens

Senior Consultant

Peter Akkerman

Senior IT Consultant

Sanna Hogervorst

Senior Consultant

Kees Wilms van Kersbergen

Senior Consultant

Raymond Schuwer

Fiscalist

Janneke den Besten

Compliance / MT assistent

Kenneth Besamusca

Senior Consultant

Marcel Willemsen

Senior Consultant

Riemer Bovet

Consultant Personeelssubsidies

Hugo Caviet

Finance

Stijn Slaghek

Project Manager

Channah Stark

Grafisch Designer
Annerieke de Gelder - Stagiaire - Maas en Kleiberg

Annerieke de Gelder

M&K Academy

Raymond Twigt

ICT Developer

Lidia Karoly

Medewerker Backoffice

Ranjan Prajapati

ICT Configurer

Bahar Coskun

Online Marketeer

Dané van Hemert

Social Media Strateeg

Manon van Rossum

Event Planner

Onze klanten