fbpx

Academy: Modules

Subsidie- en financieringsprogramma's

Door het aan verandering onderhevige subsidielandschap ben je als subsidiespecialist nooit uitgeleerd. Deze module biedt de nodige basiskennis van subsidie- en financieringsprogramma’s en alle relevante updates en veranderingen. In de module is het ook mogelijk om je in een bepaald programma te specialiseren.

Bedrijfskunde & Strategie

Om klanten van het beste advies te kunnen voorzien óf voor je eigen business is kennis van strategische, organisatorische en financiële aspecten van organisaties onmisbaar. In de module Bedrijfskunde & Strategie wordt deze kennis gedeeld en getraind door professionals.

Rechten & plichten omtrent subsidie

Als subsidiespecialist dien je de relevante wet- en regelgeving omtrent subsidies goed te kennen. Kan jouw kennis wel een opfrisser gebruiken? Of wil je bijvoorbeeld jouw kennis op fiscaal gebied uitbreiden? In deze module kun je kennis opdoen van alle relevante rechtskundige gebieden omtrent subsidies.

Persoonlijke effectiviteit

Effectief werken op individueel niveau en in je team: in deze module ga je de uitdaging aan om je effectiviteit én je werkplezier te verhogen!

Accountmanagement

Hoogwaardige dienstverlening en het opbouwen en onderhouden van klantrelaties zijn key voor het zien groeien van jouw omzet. Deze module bestaat uit verschillende tracks om je accountmanagementvaardigheden te ontwikkelen.

Schrijf- en taalvaardigheden

De module ondersteunt jou om je subsidieaanvragen en overige documenten tekstueel en grammaticaal naar een hoger niveau te tillen. Je kunt in deze module zowel je professionele Nederlandse als Engelse schrijf- en taalvaardigheden ontwikkelen.

Sales

Deze module biedt de mogelijkheid om jouw persoonlijke sales-ontwikkelingsdoelen op te stellen en te realiseren met de hulp van verschillende experts.

Individuele ontwikkeling

Interne medewerkers krijgen de mogelijkheid om aan hun individuele ontwikkelingsdoelen te werken. Deze module ondersteunt daarin en biedt de mogelijkheid om bij een van onze partners professionele coaching en training te krijgen.

Organisatie M&K

Na het volgen van deze module ben jij volwaardig lid van onze subsidie-community en ben je up-to-date van alle geldende processen, systemen, kwaliteitsstandaarden, normen en waarden van de organisatie.

Salesforce

In deze module leren werk- en opdrachtnemers van M&K alle ins en outs van het platform waarmee de organisatie werkt en kunnen ze leren om een echte Salesforce-pro te worden!