fbpx

Module Subsidie- en financieringsprogramma's

Door het aan verandering onderhevige subsidielandschap ben je als subsidiespecialist nooit uitgeleerd. Deze module biedt de nodige basiskennis van subsidie- en financieringsprogramma’s en alle relevante updates en veranderingen. In de module is het ook mogelijk om je in een bepaald programma te specialiseren.

Highlights van de module

  • E-learning: Basiskennis Nederlandse subsidies: deze module geeft door middel van informatie en toetsen een introductie op de grootste Nederlandse subsidies.
  • E-learning: Basiskennis Europese subsidies: deze module geeft een introductie op de grootste Europese subsidies door middel van infosheets van onder andere specialisten van de RVO en een toets.
  • Videoles & infosheets RVO specialisten: in deze module kun je videomateriaal bekijken en infosheets inzien van interne trainingen en andere (externe) bijeenkomsten.

Naast online materiaal worden er regelmatig kennissessies, workshops en trainingen georganiseerd over financierings- en subsidieprogramma’s. Hiervoor worden altijd een of meerdere specialisten uitgenodigd. De programma’s die standaard worden aangeboden in de module zijn de volgende:

  • Workshop SME-instrument (H2020),
  • Infosessie Innovatiebox.

Deze programma’s worden in samenwerking met specialisten op regelmatige basis georganiseerd. Daarnaast worden er vaak eenmalige events georganiseerd over allerlei onderwerpen. Check regelmatig onze agenda en mis geen enkel event! 

Kosten van de module

De investering voor de online module bedraagt €295,- ex. BTW.* Bij aanschaf van de module heb je toegang tot elke online course en eventuele aanvullingen in de toekomst.

Meld je aan voor de module of vraag informatie op via dit formulier.

* De trainingen en workshops zijn niet in dit investeringsbedrag meegenomen.