fbpx

Module Salesforce

In deze module leren werk- en opdrachtnemers van M&K alle ins en outs van het platform waarmee de organisatie werkt en kunnen ze leren om een echte Salesforce-pro te worden!

Inhoud van de module

  • Online module Salesforce voor M&K: in deze module wordt uitgelegd hoe Salesforce bij M&K is ingericht. Je leert aan de hand van uitleg, opdrachten en een quiz hoe je met Salesforce werkt en wat de belangrijkste onderdelen zijn.
  • Ontdek SF aan de hand van Trailheads: door middel van geselecteerde Trailheads leer je alles over het systeem en ontdek je welke features toegevoegde waarde kunnen hebben voor jouw werk.
  • Workshop Salesforce: Naast de online modules wordt er ongeveer eens per twee maanden een Salesforce-workshop georganiseerd voor nieuwe werk- en opdrachtnemers van M&K. De workshop wordt gegeven door een medewerker van M&K. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers een korte uitleg over het systeem en is er de mogelijkheid vragen te stellen.

 

Raymond Twigt, afdeling ICT & innovatie (aug. 2018):

 

“Met de Salesforce module krijg je een goed beeld van hoe de M&K-versie van het Salesforce platform werkt. Zoals je zal zien tijdens de Trailhead modules verschilt de standaard werkwijze van Salesforce op veel plaatsen met die van M&K. Als je beide modules volgt ben je in staat om aan het werk te gaan met dit prachtige systeem. Mocht je na het volgen van deze module nog vragen hebben over het platform dan kun je terecht bij de ICT-afdeling!”

Kosten van de module

De module is gratis en (deels) verplicht voor iedere werk- of opdrachtnemer van M&K.

Meld je aan voor de module of vraag informatie op via dit formulier.