fbpx

MK Subsidy in de top 250 Scale-ups in 2019!

Heb je het goede nieuws gehoord?! Wij van MK Subsidy hebben het dashboard van de Top 250 Scale-ups in Nederland in 2019 gehaald!

Jaarlijks onderzoeken en monitoren het Erasmus Centrum voor Ondernemerschap, de Erasmus Universiteit en de Rotterdam School of Management de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Uit meer dan 3000 scale-ups in Nederland is ook dit jaar een lijst met de 250 snelst groeiende bedrijven gemaakt. Hoe zijn we daar terecht gekomen en aan welke criteria moesten we voldoen? Een van de criteria van een snel groeiend bedrijf is om aan het begin van de meetperiode minimaal 10 fulltime medewerkers en/of minimaal 5 miljoen euro omzet te hebben. Daarnaast betekent een snel groeiend bedrijf een gemiddelde groei van ten minste 20% in het aantal fulltime medewerkers en/of een omzetgroei van circa 20% tussen 2015 en 2018. De top 250 scale-ups is opgesteld door te kijken welke bedrijven tussen 2015 en 2018 het meest gegroeid zijn in termen van omvang (aantal werknemers) en/of omzet.

Maar dat is nog niet alles… we gaan investeren in ons bedrijf en onze mensen om betere oplossingen te bieden, meer inzicht in subsidies te creëren en nieuwe markten in Europa aan te boren!

Genoeg gepraat, het is nu tijd om het glas te heffen en ons succes te vieren! Met dank aan al onze consultants, partners, klanten en natuurlijk onze medewerkers voor het realiseren van dit succes!

Contact ons voor meer informatie: