Komt jouw bedrijf in aanmerking voor de MIT subsidie tot wel € 350.000?

Heb jij een innovatief project dat maar niet van de grond komt? Een project dat van jouw startup een snelgroeiend bedrijf kan maken?

Wil je met jouw innovatie de (internationale) markt veroveren en concurreren met de grotere jongens? Dat kan ondernemers met een missie tot wel € 350.000 opleveren.

Haal het maximale uit je innovatieproject

Het ministerie van Economische Zaken biedt MKB’ers met een innovatieve droom een steuntje in de rug. Dit doet ze met een financiële bijdrage uit het programma MKB-Innovatiestimulering Topsectoren (MIT). Met M&K haal je deze subsidie niet alleen binnen, wij zorgen ook voor maximaal rendement.

Vele ondernemers gingen je voor. Dankzij de MIT-regeling worden de Innovaties van toen nu breed toegepast. Met de MIT-regeling kun je als MKB’er innovatieprojecten opzetten en uitvoeren. Alle stadia van een innovatietraject worden gesubsidieerd. We zetten hieronder de type projecten uiteen en de maximale bijdrage die je met de MIT-regeling hiervoor kunt krijgen:

  • Haalbaarheidsprojecten tot €25.000,-
  • Kennisvouchers €3.750,-
  • Innovatie-adviesprojecten €10.000,-
  • R&D-samenwerkingsprojecten tot €350.000,-

Zoals bij iedere subsidie, gelden er ‘spelregels’. Als je M&K het werk laat doen, nemen wij in ieder geval de administratieve rompslomp voor onze rekening. Ben je nieuwsgierig naar hoe andere ondernemers gebruik maken van de MIT? Neem contact op met onze consultant en aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden vertellen we je graag hoe M&K dit voor jou zou aanpakken.

De MIT-regeling begint bij: ik heb een goed idee, en hij stopt bij een product dat werkt Gerard Benckhuijsen

Wie het eerst komt, het eerst maalt

Ondernemers met een missie helpen wij graag hun dromen waarmaken. Dat doen wij bijvoorbeeld door te onderzoeken of je voor meer subsidieregelingen in aanmerking komt. Als dat zo is, stellen wij een strategie op zodat jij het maximale uit je aanvragen haalt. Uiteraard werken wij deadline gericht en zorgen wij ervoor dat iedere aanvraag aan alle eisen voldoet. Dit alles doen wij met alle aandacht en zorg die jouw (groei)plannen, intellectueel eigendom en je merkidentiteit verdienen.

Plan nu een belafspraak

De MIT-subsidieaanvragen van 2017 kunnen vanaf 11 april worden ingediend. Daarbij wordt de regel gehanteerd: wie het eerst komt, het eerst maalt. Alleen voor de MIT R&D Samenwerking geldt dit niet en hebben we langer de tijd. Als je denkt dat de MIT het verschil kan maken tussen jouw droom en werkelijkheid, aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak.

Vanuit de MIT-regeling kun je de volgende bijdragen krijgen, ze verschillen per topsector en per instrument:

  • Kennisvouchers, innovatie-adviesprojecten en haalbaarheidsprojecten: maximaal €25.000,– openstelling: 11 april 2017
  • R&D-samenwerkingsprojecten: maximaal €350.000,– deadline 7 september 2017