fbpx

Investeren in duurzame energie.

Tegenwoordig wordt er van alles gedaan om de wereld duurzamer te maken. Zo heeft die leuke buurvrouw nieuwe zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd, je vorige werkgever rijdt in een elektrische auto en jij drinkt misschien wel uit een herbruikbare fles. Ondanks deze talloze opties ben je terecht gekomen bij deze blog. Dat betekend hoogstwaarschijnlijk dat jij een idee hebt, waarmee de wereld nog duurzamer kan worden ingericht. Als ondernemer zijn er diverse subsidiemogelijkheden om te ontwikkelen voor duurzamere en klimaatbewuste subsidies.

Wilt u meer informatie?

EIA – Energie-investeringsaftrek

Met de EIA-subsidie (Energie-investeringsaftrek) bespaar je op de kosten van jouw bedrijf! Hoe dat werkt?:

  • Schakel over van niet-hernieuwbare naar hernieuwbare energiebronnen: bv. wind, zon, water en de nieuwe warmte-energie.
  • Investeer in duurzame energie-activa
  • Vraag deze subsidie hier aan
  • Vergeet niet om bij de belastingaangifte te vermelden dat je bent overgestapt op duurzame energie. Zo krijg je namelijk een korting van 13,5%

Welke voordelen krijg ik voor de overschakeling op hernieuwbare energie?”


Het Parijs akkoord heeft geleid tot een groot aantal verschillende nationale plannen om het vraagstuk van de opwarming van de aarde aan te pakken. Daarom heeft de Nederlandse regering besloten om Nederlandse bedrijven die deze maatregelen volgen, te subsidiëren. Een duurzaam bedrijf zijn heeft veel voordelen. Dat is niet alleen goed voor de winst, maar ook voor de planeet! Bij MK Subsidy juichen we alles toe wat duurzaam is. Wij geloven dat de toekomst er rooskleurig en groen uitziet, vandaar dat wij de maatregelen van de overheid ondersteunen.

Hoe kan ik de subsidie aanvragen?

Het mooie van EIA subsidie is dat investeringen in zowel energiezuinige technieken als in duurzame energie in aanmerking komen voor de subsidie. Dit betekent dat als je investeert in warmte-energie of windenergie, dit niet alleen duurzaam is, maar ook energie-efficiënt blijkt te zijn! Neem contact met ons op en volg onze blog regelmatig voor extra manieren om kosten te besparen en zo extra winst te maken! Neem een kijkje op ons portaal en pitch jouw project om over te schakelen op duurzame energie. 

Contact ons voor meer informatie: