fbpx

IMVO – Maak jouw bedrijf slimmer en help zo armoede te bestrijden

Bij het lezen van de kop denk je waarschijnlijk: “Wat?! Kan ik armoede bestrijden door zelf als organisatie te groeien? De IMVO-subsidie (internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen) is bedoeld om een win-win situatie te creëren voor jou, jouw bedrijf en de ontwikkelingslanden die kampen met armoede. Lees hieronder verder om precies te weten te komen hoe deze subsidie werkt en vraag ‘m aan!

Wil je meer informatie?

Waar draait het bij deze subsidie om?

Een IMVO-voucher wordt toegekend indien je bijdraagt aan een duurzame economische ontwikkeling en armoedebestrijding. Op deze manier worden enkele zogenoemde SDG’s (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties opgepakt. Ondernemers die hiermee in aanraking komen kunnen geld voor hun project via de overheid verkrijgen.


Dit is het moment dat MK Subsidy in beeld komt. Een team van ruim 40 consultants met meer dan vijf jaar ervaring kunnen u helpen bij het succesvol aanvragen van een subsidie. Raadpleeg bij een van onze consultants en vermeld dat je via onze blog terecht gekomen bent, dan zorgen wij ervoor dat je 50% korting krijgt op ons advies.

Wat zijn de criteria om voor de IMVO subsidie in aanmerking te komen?

In elk mooi verhaal is er een ‘maar’ en dan hebben we het over de kleine lettertjes. Subsidies hebben logischerwijs diverse criteria, voordat je daadwerkelijk het geld mag ontvangen. Dat is geen nieuws meer als je vaker subsidies aanvraagt.  Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, wordt tenminste van je verwacht dat je:

  1. Een MKB runt, je bent geen freelancer
  2. Advies ‘koopt’ van een consultant of een sociale organisatie
  3. 50% korting krijgt op advies tot €10.000
  4. Partner van MVO Nederland bent
  5. Handelspartners in Afrika, Latijns-Amerika, Azië of Oost-Europa hebt

De volgende stap. De aanvraag.

Nu je bekend bent met de criteria om in aanmerking te komen, weet je wat je te doen staat. Mocht nou blijken dat je toch het criterium onvoldoende raakt, dan drinken we samen een kopje koffie, zodat we samen jouw andere subsidiemogelijkheden kunnen verkennen! Wij streven naar een meeting waarbij jij met meer kennis naar huis zal gaan.  🙂

Contact ons voor meer informatie: