Effectief & efficiënt werken

Effectief & efficiënt werken

Deadlines en piekperiodes… De adviseurs van M&K zijn het ondertussen wel gewend. Toch blijft het een uitdaging om die drukke agenda efficiënt in te delen, deadlines te halen en een gezonde balans tussen werk en privé te behouden. Om gericht met deze en andere uitdagingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit aan de slag te gaan, hebben de adviseurs van M&K een training time- en stressmanagement gevolgd.

Tijdens de training kregen de deelnemers uitleg over onder andere plannen, efficiënt werken en stress. Vervolgens moesten ze zelf aan de slag: ze kregen opdrachten mee naar huis voor drie weken. Het doel van deze opdrachten was om inzicht te krijgen in eigen gedrag en eigen ontwikkelmogelijkheden als het aankomt op timemanagement. In het tweede deel van de training werden de opdrachten besproken.

In september is er nog een derde contactmoment met de trainer om de voortgang op de persoonlijke doelen die door iedere deelnemer zijn gesteld te bespreken.

Wil jij ook leren om je tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, zowel in werk- als privésfeer? En lijkt het je leuk om samen met andere professionals uit je vakgebied deel te nemen aan deze training? Schrijf je dan nu vrijblijvend in. Bij voldoende aanmeldingen wordt een datum vastgelegd en kun je jouw aanmelding definitief maken.


Gemiddeld gaven de deelnemers deze training het cijfer: 8,3