fbpx

Een avond om niet te vergeten

Afgelopen donderdag was voor MK Subsidy heel speciaal. Waarom? Omdat we in Dordrecht een likeurproeverij organiseerden. Waar ging het over? Lees verder!

“De avond begon in een klein kamertje met gedimd licht en champagne.”

Bastiaan Kleiberg, de CEO & medeoprichter van MK Subsidy, presenteerde een aantal cijfers die de dynamische groei van het bedrijf laten zien en ook werden alle nieuwkomers die zich in het laatste kwartaal bij het bedrijf hebben aangesloten voorgesteld. Hoewel dit evenement een evenement was dat alleen op uitnodiging plaatsvond, was het toch leuk en gezellig, omdat (bijna) iedereen elkaar al kende. Het was ook de sfeer van het evenement zelf die het gezellig maakte. De avond begon in een kleine zaal met gedimd licht en champagne. Iedereen was netjes gekleed, er werd casual genetwerkt, terwijl men ondertussen genoot van kaas en andere hapjes. De ongedwongen sfeer miste zijn uitwerking op de gasten niet want er werd veel gelachen. Na een half uur netwerken en bijpraten begon de CEO het programma met een krachtige openingsspeech. Daarna stelden een paar nieuwe medewerkers zich voor en tenslotte gaf de eigenaar van de drankproeverij ons uitleg over de geschiedenis van het gebouw.

“De smaak van de likeuren was zeer mild, terwijl de geur toch vrij sterk was.”

Tijd om de likeur te proeven! Elke likeur had een rijke geschiedenis en daarmee ook een rijke smaak. De favoriete smaak aan onze tafel bleek de selderijgin te zijn (een aanrader)! De smaak was heel delicaat maar dat zou je niet zeggen als je eraan rook, want de geur was vrij sterk. Tijdens de proeverij werd iedereen meer ontspannen en waren zaken niet meer het meest besproken onderwerp. Iedereen was aan het kletsen over de alcohol!

Kort daarna was het etenstijd. Iedereen kon kiezen wat hij of zij wilde eten en of hij of zij bier of wijn wilde drinken. De sfeer bleef, ook toen de zon onderging, heel ongedwongen.

“Wat zijn de meest relevante subsidies voor FinTech-bedrijven?”

Daarna kwamen de speeches. De aanwezigen waren medewerkers van MK Subsidy, onze consultants (zowel intern als remote) en onze sprekers. Het thema van de twee speeches was FinTech (Financiële Technologie). Eén spreker was Michael Brooijmans van Holland FinTech (een FinTech ecosysteembedrijf) en de andere spreker was Michiel Stokman van RevenYOU (een trading app startup).

Brooijmans introduceerde het thema FinTech door uit te leggen waar het allemaal om draait en wat voor gebieden FinTech bestrijkt. Stokman promootte zijn startup op een zeer interactieve en leuke manier. Uiteindelijk hebben zowel Brooijmans als Stokman onze consultants gevraagd een lijst samen te stellen met de meest relevante FinTech subsidies die aantrekkelijk zijn voor bedrijven of startende ondernemingen. Zo was iedereen de hele avond betrokken.

“De volgende keer moet je ook meedoen!”

Kortom, een plezier om dit evenement bij te wonen. Met een krachtige opening heeft Bastiaan Kleiberg iedereen laten zien dat MK Subsidy echt een uniek subsidiebureau is. De likeuren zorgden voor een aangename sfeer en aan het einde van het diner had iedereen een glimlach op zijn gezicht. Doe de volgende keer ook mee! Neem contact met ons op als je een van onze consultants of partners wilt worden en jouw bedrijf wilt presenteren op onze toekomstige evenementen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Contact ons voor meer informatie: