fbpx

De tweede editie van een succesvol Koningsdiner

Woensdag 24 april was een grote en belangrijke dag voor MK Subsidy. De tweede editie van het Koningsdiner vond plaats in het Kasteel van Kerckebosch in Zeist. Waarom was dit evenement georganiseerd? Om onze snelst groeiende klanten in het zonnetje te zetten, met als afsluiter een award uitreiking.

Na twee intensieve maanden aan voorbereiding, om dit event tot een groot succes te maken voor onze gasten, was het dan eindelijk zover. Het event startte om 19.00 uur met een welkomstdrankje. Iedereen leerde elkaar beter kennen in een gezellige sfeer en het was ook een mooie gelegenheid om te netwerken. In totaal waren er negen gasten en vijf interne medewerkers, de sfeer was gezellig en persoonlijk.

De gouden ondernemerstip

Tijdens het event hebben Channah Stark en Esmay van der Giesen; twee organisatoren van het evenement, een interview afgenomen bij een genomineerde innovator voor een award.

De gouden ondernemerstip van de geïnterviewde Walther Boon, Managing Director bij MedAssist, is om in jezelf te geloven en voornamelijk om door te gaan. Je moet hard werken en jouw bedrijf door het gebruik van common sense en zelfvertrouw op te bouwen. Als je dat combineert en blijft doorgaan, dan kom je heel ver!

Dynamische interactie

Na wat drankjes en hapjes was het tijd om samen aan tafel te gaan, zodat we konden genieten van het drie gangen diner. Bastiaan Kleiberg; mede-oprichter van MK Subsidy, introduceerde de gasten met passende leuke feiten. Het idee achter de gekozen locatie werd geïntroduceerd en de technologie achter de keycord (een QR-code op een kaart waarmee je anderen snel op LinkedIn toe kan voegen) werd toegelicht. Dit zorgde voor een dynamischer interactie tussen de ondernemers. Aansluitend werd iedere ondernemer die aanwezig was kort geïntroduceerd en kwamen zij persoonlijk  aan het woord om hun bedrijf te pitchen.

De winnaar van onze award

Iedereen luisterde aandachtig bij de negen unieke en enthousiaste pitches van deze ervaren ondernemers. De innovatieve en ondernemende gedachten achter ieder bedrijf zijn een bron van inspiratie. Zo is Innovactory, een startup die wereldwijde trends, zoals opstopping en connectiviteit gebruikt om reizigers te ondersteunen via hun reisassistent. Ook Monotch gebruikt Internet of Things (IoT) om real time updates over wegen, hun status en onderhoudsplannen te delen. Maar uiteindelijk heeft Joris Diederic Lock namens Elastique, een startup uit Hilversum die zich bezig houdt met de ontwikkeling van apps en websites, onze award in ontvangst mogen nemen!

Elastique, de absolute gazelle in ons midden, heeft een groei van 260% gerealiseerd. De ontwikkelaar van de “Wie is de Mol” applicatie is de snelst groeiende klant van het M&K platform. Joris Diederic Lock, de Managing Partner van Elastique, nam de award trots in handen!

Late afsluiting

Na het heerlijke diner was er voor sommige gasten nog tijd voor een drankje aan de bar, ook de laatste gasten gingen met een bos bloemen en een fles wijn naar huis.

Ben jij de volgende winnaar?

Zou je ook een keer een event van M&K willen bijwonen? Laat het ons weten en neem contact met ons op of ontdek jouw subsidiemogelijkheden door middel van deze quiz. Daarmee kunnen we een mooie samenwerking beginnen en wie weet groeit jouw bedrijf ook met 260%.

Vragen/opmerkingen? Neem contact met ons op: