fbpx

De top-vijf inspirerende vrouwelijke ondernemers

Laatst vierde we de beweging van vrouwenrechten op International Women’s Day, daarom zetten wij de meest krachtige en succesvolle vrouwelijke ondernemers op een rijtje om jou nog meer te laten inspireren. Tegenwoordig hebben vrouwelijke ondernemers meer kansen in de markt, maar dat was vroeger ondenkbaar. Nooit eerder was het zo eenvoudig om een ​​eigen bedrijf te starten en een website te maken zonder te weten hoe je moet coderen. Nooit eerder was het zo competitief in industrieën zoals Beauty en Health. Hoe heeft de westerse wereld zich tot dit punt ontwikkeld? Het belangrijkste om te beseffen is dat het behalen van een universitair diploma veel toegankelijker is geworden. Volgens ICEF Monitor zijn vrouwelijke studenten in de jaren negentig begonnen mannelijke studenten in te halen als het meest dominante geslacht in het hoger onderwijs. Maar het allerbelangrijkste is dat vrouwen het nooit hebben opgegeven om op te komen tegen oneerlijke behandeling op school, op het werk of thuis. Dit is hoe vrouwen eigen baas zijn geworden en hoe het hele fenomeen “vrouwelijke ondernemer” is ontstaan.

Oprah Winfrey

Iedereen kent Oprah! Ze is een van de meest geliefde vrouwelijke ondernemers ooit. Ze is een media-executive, talkshow host, actrice en een van de grootste filantropen in de geschiedenis van Amerika. Om niet te vergeten, ze is een van de eerste multi-miljardairs in Noord-Amerika. Naast de gastvrouw van de Oprah show, is ze ook de CEO en voorzitter van Oprah Winfrey Network en van Harpo Productions. Was haar leven echter altijd “perfect”? Als kind werd Oprah fysiek misbruikt door haar familieleden en familievriend. Om dit te vermijden is ze weglopen van huis en baarde ze een kind dat kort na zijn geboorte stierf. Later veranderde haar leven compleet. Ze kreeg een volledige studiebeurs en heeft een schoonheidswedstrijd gewonnen. Hierdoor werd ze ontdekt door een radiostation, wat waarschijnlijk de reden is geweest voor haar carrière in de media. De les? Werk hard tot je er bent, zelf wanneer je veel tegenslagen hebt. Bereik je dromen door bij ons subsidies aan te vragen!

Cher Wang

De naam doet waarschijnlijk niet gelijk belletjes laten rinkelen, maar iedereen kent de HTC Corporation! Cher is de oprichtster van dit fenomenale miljardenbedrijf dat innovatieve smartphones maakt. Naast de oprichting van HTC Corp. is ze ook de voorzitter van de geïntegreerde chipset-maker VIA Technologies. Geen wonder dat ze wordt beschouwd als een van de meest succesvolle vrouwen in technologie! Net als Oprah is Cher een grote filantroop. Ze heeft een liefdadigheids college in China opgezet zodat gezinnen met lage inkomens hun kinderen onderwijs kunnen bieden. Kortom, een ​​succesvolle ondernemer doet goed waar het nodig is. Vraag hier dus subsidie ​​aan en begin uw filantropische reis!

Arianna Huffington

Arianna is mede-oprichtster van de beroemde nieuwswebsite HuffPost (voorheen The Huffington Post). Ze heeft niet alleen de nieuwswebsite opgericht; ze is ook hoofdredacteur en lanceert ze op dit moment een reeks boeken. In 2016 nam ze afscheid van haar functie bij HuffPost om te focussen op een nieuwe startup, Thrive Global. Kort gezegd houdt ze zich nu volledig bezig met het schrijven over het verbeteren van het welzijn van mensen en het ontwikkelen van een startup voor gezondheid en welzijn. Kortom, het leven van een van de meest succesvolle vrouwen in de wereld kan erg stressvol zijn en daarom is ze nu volledig gefocust op gezondheid en welzijn. Als ondernemer zou je dit ook moeten doen! 

Sophia Amoruso

Weer een inspirerende vrouw! Sophia is pas 34 en al erg invloedrijk. Haar motto is om nooit op te geven tijdens het zakendoen, dingen nooit persoonlijk op te vatten en nooit een “nee” als antwoord te accepteren. Ze richtte eerst Nasty Gal op; een winkel die vintage kleding verkoopt op eBay. De winkel stond in 2012 bekend als de “snelst groeiende retailer”. Sophia is nu toegewijd aan het bouwen van Girlboss Media; een site die vrouwen adviseert over schoonheid, welzijn, carrière en meer. Dit is natuurlijk een zeer aantrekkelijk bedrijf voor vrouwen over de hele wereld. De manier hoe zij zo’n groot publiek target is misschien wel de reden waarom ze zo succesvol is. Met onze subsidies en tip van Sophia om falen niet als een optie te accepteren, zult u de volgende ondernemer worden die het nieuws haalt!

Denise Coates

Denise is de laatste inspirerende vrouw van onze lijst. Dit komt omdat ze de eigenaar is van de bekende goksite Bet365. Op dit moment is het bedrijf een van ’s werelds grootste online goksites. Wat interessant is om te weten, is dat het geen succes zou zijn geworden als ze geen lening had gekregen van de Royal Bank of Scotland. Het heeft haar een grote voorsprong gegeven in vergelijking met andere ondernemers. Hoewel leningen een manier zijn om financiering te krijgen, moet je niet vergeten dat subsidies gewoon beter zijn, omdat ze geen risico en geen eigen vermogen met zich meebrengen. Dus vraag nu een of meer beurzen aan via onze website en word de volgende Denise!

Na dit te hebben gelezen, moet het meer dan duidelijk zijn dat vrouwelijke ondernemers niet het soort fenomenen zijn dat ze 50 jaar geleden waren. Tegenwoordig hebben vrouwen steeds meer gelijke kansen bij het opzetten van een bedrijf dat uitgroeit tot de volgende HTC of HuffPost. Ze volgen ofwel hun hart en krijgen financiering om daar te komen, ze erven het geld, of ze nemen geen “nee” als antwoord. MK – The Subsidy Community wil graag alle (vrouwelijke) ondernemers die hun dromen achterna gaan op alle mogelijke manieren helpen. We hebben de robot verzorgingssystemen van Maja Rudinac al geholpen, dus schiet op om de volgende vrouwelijke ondernemer te worden die een subsidie ​​krijgt. Neem nu contact met ons op, doorzetter!

Contact ons voor meer informatie: