fbpx

Bierens: ‘’Start jouw succesvolle innovatieve reis met het aanvragen van een subsidie!’’

Met trots presenteert MK The Subsidy Community een van de eerste interviews met onze consultants. Twan Bierens heeft 14 jaar ervaring als een all-round subsidie consultant waarin hij verschillende mijlpalen heeft behaald. Wie is het, wat is zijn specialiteit en wat vindt hij van MK Subsidy?

Twan Bierens is gespecialiseerd in overheid, NGO en private subsidies zowel op regionaal als nationaal niveau. Uit zijn expertise blijkt dat hij veel inzicht heeft in een groot aantal subsidies in Nederland! Ben jij een entrepreneur en op zoek naar financiële middelen, wacht dan niet langer en pitch je project! Wie weet ben jij ons volgende succesverhaal.

Waarom werk je voor MK Subsidy als een consultant?

Hoe kwam Bierens bij MK Subsidy, en waarom koos hij ervoor om hier te werken?

Bierens koos simpelweg voor MK Subsidy omdat, ‘’Het is een nieuwe manier om aan mooie projecten te werken en nieuwe cliënten te ontmoeten.,’’. Bierens is eigenaar van een klein subsidie kantoor dat nu onderdeel is van de MK Subsidy Community, dit geeft hem en zijn team meer projecten om aan te werken. Het is een win-win situatie. Bierens en zijn subsidie team krijgen meer projecten en wij (MK Subsidy) maken gebruik van hun expertise om meer subsidie behoeftes te vervullen.

Wat Bierens zo leuk vindt aan zijn baan is dat hij aan veel projecten kan werken en dat MK Subsidy als een community voelt. De consultants zijn niet competitief ten opzichte van elkaar, ze werken samen om het beste resultaat te behalen. Dat is het doel van een community, het uitwisselen van kennis wat betreft verschillende ideeën en projecten. Tenminste dat is het doel van de MK Subsidy Community. Bijvoorbeeld wanneer een consultant met een specifieke expertise een project wordt aangeboden gericht op een ander expertisegebied kan er heel snel geschakeld worden tussen consultants met de juiste expertise. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat klanten altijd het beste advies en feedback krijgen op hun projecten.

Aan wat voor inspirerende projecten werkt een consultant bij MK Subsidy?

Waar is Bierens momenteel mee bezig, aan welke projecten werkt hij zoal? Sea Rangers is een in 2016 opgerichte Nederlandse startup. Ze ontwikkelen een nieuw concept; een boot van duurzame materialen en ze zijn bezig met het opzetten van een bootcamp waarmee ze mensen op een snelle en goedkope manier trainen om een Sea Ranger te worden. Wat heeft dit voor zin? Bierens claimt dat er een overal te kort is aan personeel op zee, meer mensen moeten worden opgeleid om bij te dragen aan de welvaart van de maritieme sector. Zoals je kan zien, bij MK Subsidy, supporten we veelal projecten die oplossingen ontwikkelen voor globale uitdagingen die we momenteel tegen komen.

Tijdens het interview was Bierens ook gevraagd om zijn favoriete project te benoemen waar hij aan heeft gewerkt. 2Tango is een van zijn favoriete projecten. Hun doel is om autistische mensen zich meer geïntegreerd in de samenleving te laten voelen door een softwaretechnologie te ontwerpen die mede is ontwikkeld met hardware (bijvoorbeeld een smartphone of een smartwatch). Zoals de meesten weten, is autisme een aandoening waarbij mensen communicatie- en interactie problemen hebben met anderen. Met de hulp van 2Tango-apparaten, tijdens een gesprek tussen iemand die autistisch is en anderen, wordt audio gedetecteerd en neemt de computer deel aan het gesprek met behulp van hightech en AI. Als er een moment komt waarop de autistische persoon plotseling ‘bevriest’ en niet weet wat te zeggen, geeft de computer ze woorden en zinnen om uit te kiezen, zodat het gesprek niet tot stilstand komt. Met de hulp van Bierens won dit idee een subsidie van 200.000 euro, dus er is geen twijfel dat het een investering waard is om in te investeren!

Bierens’ gouden tip voor entrepreneurs:

Bent u een ondernemer en op zoek naar een subsidie of advies voor uw project? Dan ben je op de juiste plek. Bierens stelt dat u zo snel mogelijk subsidies moet gaan aanvragen. Hij ziet dat veel mensen de fout maken om MK Subsidy als een soort laatste redmiddel te behandelen. Met andere woorden, veel ondernemers vragen een subsidie aan als ze al een product op de markt hebben en zoeken naar manieren om op te schalen. De gouden tip van Bierens is dat zodra je een idee voor een bedrijf hebt, je moet handelen. Start nu uw succesvolle innovatieve reis door uw project onder de aandacht te brengen bij onze consultants!

Vragen/opmerkingen? Neem contact met ons op: