fbpx

Al 10 jaar excelleren in subsidieverlening – dat is MK Subsidy

Waarom wij? Of je nu nieuw bent op onze website of niet, het kan altijd zinvol zijn om te lezen waarom wij, MK Subsidy, uitblinken in wat we doen – het in de wacht slepen van  subsidies voor onze klanten. Lees verder om te zien waarom wij hét bedrijf daarvoor zijn, hoe we werken en wat ons zo bijzonder maakt.

Onze toegevoegde waarde:

Innovatie zorgde voor de industriële revolutie, die bijdroeg aan de klimaatverandering. Ongeveer een miljoen dier- en plantensoorten dreigen uit te sterven. Extreme weersomstandigheden en overstromingen komen steeds vaker voor, terwijl andere gebieden te maken krijgen met steeds extremere hitte en droogte.

Bij MK Subsidy zijn we ervan overtuigd dat innovatie absolute noodzaak is om de wereldwijde uitdagingen waar we momenteel voor staan het hoofd te kunnen bieden. Innovatie is de oplossing om van de wereld een betere plek te maken. Wij geloven in het gebruik van vuur om de brand te stoppen. Als we een subsidie aanvragen en onze decennialange expertise en gedrevenheid inzetten om dat te doen, kunnen we bijvoorbeeld bijdragen aan het terugdringen van het aantal met uitsterven bedreigde diersoorten. Of als je jouw innovatieve idee bijvoorbeeld iets te maken heeft met de recyclebaarheid van producten. In dat geval zou de brandmetafoor betekenen dat we niet-biologisch afbreekbaar afval een halt toeroepen.

In 2009 ontdekten we dat de subsidiemarkt enorme kansen biedt. Veel innovatieve bedrijven zijn zich er niet van bewust dat ze een subsidie kunnen aanvragen voor de financiering van hun Research & Development (R&D) inspanningen, het lukt veel bedrijven niet om een subsidie te krijgen of weten überhaupt niet hoe ze die moeten aanvragen. We hebben deze kans direct met beide handen aangegrepen. Met onze hoogwaardige dienstverlening hebben we veel subsidies toegekend gekregen waar deze bedrijven eerst alleen maar van konden dromen. Onze toegevoegde waarde in dit opzicht is dat we een start-up cultuur hebben. We vragen sneller subsidies aan en de band met onze klanten is veel hechter dan bij andere subsidie kantoren.

Hoe we werken:

Mensen moeten niet bang zijn dat hun ideeën niet goed genoeg zijn of dat ze de tijd van de Nederlandse beleidsmakers die de subsidieaanvragen lezen niet waard zijn. Wij maken subsidies toegankelijker dan ooit. Wij zijn er om onze klanten ervan te overtuigen dat alles wat ze willen bereiken op het gebied van innovatie mogelijk is. We maken het meer dan mogelijk.

Een van de belangrijkste redenen waarom jij als innovator voor ons als subsidie provider zou moeten kiezen, is dat wij veel kennis en jarenlange ervaring hebben op zowel Nederlands als op Europees subsidiegebied. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30 consultants die gespecialiseerd zijn in diverse subsidies die jij, als innovator, zou kunnen aanvragen. De community die we hebben gecreëerd groeit gestaag met voortdurend nieuwe consultants die bij ons aankloppen. Maar ook het aantal klanten neemt toe, omdat we de afgelopen 10 jaar een vertrouwensband hebben opgebouwd en omdat we de afgelopen 10 jaar eersteklas diensten hebben geleverd. We hebben niet alleen nauwe banden met onze klanten en consultants, maar ook met de overheid, waar de beleidsmakers in onze contacten zitten. Je kunt je dus voorstellen dat wij als tussenpersoon twee verschillende werelden met elkaar verbinden: de start-up wereld en de overheids-wereld. In principe vragen we namens jou subsidie aan, zodat jij, de innovator, dat niet hoeft te doen.

Een andere reden waarom je voor ons zou moeten kiezen voor een subsidieaanvraag, is omdat wij zorgen voor een optimale ondersteuning gedurende de innovatiecyclus. Zo bereik je sneller en effectiever hogere Technology Readiness Levels (TRL). Bovendien werken onze consultants op verschillende locaties in de wereld. Dit zorgt ervoor dat ze 24/7 beschikbaar zijn. Als een Nederlandse consultant klaar is met werken op een bepaalde tijd neemt onze consultant in Colombia het aanvraagproces over en gaat ermee verder, zodat de aanvraag zo snel mogelijk wordt ingediend. En dat maakt ons anders. Wij geven echt om onze klanten en om het indienen van succesvolle subsidieaanvragen.

Wat we doen:

Wij, MK Subsidy, verbinden start-ups die financiering nodig hebben met consultants die de benodigde subsidies aanvragen. Onze consultants hebben zeer goede connecties met de beleidsmakers en subsidieverstrekkers zorgen dat subsidieaanvragen ook daadwerkelijk gehonoreerd worden. Hiervoor hebben we een platform gecreëerd waarmee je jouw project eenvoudig kunt pitchen en waarbij je binnen een paar uur feedback krijgt van onze consultants. Omdat elk project uniek is pakken we het op een persoonlijke manier aan. Onze consultants luisteren goed naar onze klanten, stellen hen de juiste vragen die de subsidieverstrekker hen ook zou kunnen stellen en dienen een succesvolle subsidieaanvraag in. Alles wat we doen, doen we met volle overtuiging en toewijding. Wij doen altijd ons uiterste best om een topprestatie te leveren.

Ben je er klaar voor om samen met ons op te schalen? Bekijk dan onze subsidie quiz om te zien welke subsidie jij kunt aanvragen of neem contact met ons op voor een individueel adviesgesprek! We hopen je snel te zien en met je te praten!

Wil je Marketa, de auteur van dit artikel, vragen stellen of heb je opmerkingen? Neem dan hier en/of via LinkedIn contact met mij op!

Contact ons voor meer informatie: