MK – The Subsidy Community besteedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals binnen en buiten de organisatie. Er is een eigen online en offline leeromgeving, die speciaal is ontwikkeld voor subsidiespecialisten: de M&K Academy.

De M&K Academy bestaat uit een zorgvuldig ontwikkeld modulepakket waarbinnen onder meer online modules, professionele praktijktrainingen en kennisworkshops worden aangeboden. De trainingen en workshops worden in samenwerking met professionele bureaus en diverse vakspecialisten georganiseerd. Een van de bureaus waar nauw mee wordt samengewerkt is Deen: een ervaren bureau dat verschillende diensten aanbiedt op het gebied van HR, personeelsontwikkeling en -advies. Ook worden in de M&K Academy modules en workshops aangeboden die intern, door en voor subsidieconsultants, zijn ontworpen.

Wil jij ook werken in een omgeving waar veel aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Bekijk eens onze vacaturepagina of ben jij een (zelfstandige) subsidiespecialist en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die M&K Academy jou te bieden heeft? Vraag dan informatie door Annerieke te mailen.